12 Haziran 2012 Salı

Yeni Bir Marka:INNOCENCE

Yeni keşfettiğim bir marka Innocence.Ankara'da Karum AVM'de dekorasyonuna ve ürünlerine hayran kaldığım,artık sık sık müdavimi olacağımı düşündüğüm bir yer.Harkulade personelinin bilgilendirmeleri sayesinde  yeni ürünlerle tanıştım,biraz onlardan söz etmek istiyorum size.


İlki Facing Cleaning Cream;

 Ürün akışkan formda,likit başlığı sayesinde kolayca alınıp kullanılabilinir,kuru ya da kurudan karmaya dönük ciltler için ideal.Köpürmüyor,sadece biraz alıp yüze yedirip,durulamak yeterli.
Aslında formu yüz temizleme sütleri gibi ama bu durulanır cinsten.Hem temizleme jeli kullanmak istemiyorum deyip,hem de yüzünü yıkamak isteyenler için ''o la la''...Kullandıktan sonra yumuşacık oluyor yüzünüz,hem de yüzde kalması gereken neme zarar vermemiş oluyor.
Gelelim içeriğine;üründe parapen,gliserin,renklendirici gibi etkenler yok,piyasada bulabileceğiniz kozmetikler içerisinde gerçekten en katkısızı,doğal yağlar sayesinde temizleme sağlıyor.

İkinci ürün ise;Eye Gel Cucumber



Adında anlaşıldığı gibi salatalık özlü, jel yapıda göz kremi.Özellikle göz altı morluklarında ürünün gerçekten iyi sonuçlar verdiğini ve ferahlık sağladığını söyleyebilirim.

                               İçeriğinde olmayanlar


   İngiliz bir marka İnnocence,marka olarak temaları -masumiyet üzerine olunca-SU.
   Mağazalarında da bu temayı hoş bir şekilde görebilirsiniz.
   Bunun yanında el yapımı sabunlarda da gözüm kalmadı değil.Sonraki postlarda onlar hakkında da bir şeyler yazıcam.
  


                      Tatlı mağazadan görüntüler
Bu arada bana ürünler konusunda detaylı bilgiler veren ve harika tavsiyeleri için Aysun Hanım'a teşekkürler.

0 yorum: